Ka një gabim në shfletuesin tuaj. Ju sugjerojmë ta përditësoni me një version më të ri.

Universiteti i Padovës

Universiteti i Padovës

Departamenti i gjuhësisë dhe i studimeve letrare

Profesor: Maria Teresa Musacchio

Konsulent shkencor: Giorgia Peluso