Ka një gabim në shfletuesin tuaj. Ju sugjerojmë ta përditësoni me një version më të ri.

Grażyna Stasińska

Grażyna Stasińska

Observatoire de Paris, Francë

Grażyna ka lindur në Francë nga prindër polakë dhe ka jetuar në Paris kohën më të madhe të jetës së saj. Ajo është astrofizikane dhe pjesë e Observatorit të Parisit. Specialiteti i saj janë mjegullnajat në galaksi. Më shumë ka punuar me astrofizikanë polakë, meksikanë, brazilianë dhe spanjollë, që janë bërë dhe miq të ngushtë. Ajo ka shumë hobby, si mësimi i gjuhëve apo gatimi i ushqimeve nga e gjithë bota. I pëlqen të lexojë libra dhe të dëgjojë muzikë nga e gjithë bota. Burrin e ka gjithashtu astrofizikan. Ata kanë një vajzë, dy nipa dhe tre mace.