Ka një gabim në shfletuesin tuaj. Ju sugjerojmë ta përditësoni me një version më të ri.

Natalia Vale Asari

Natalia Vale Asari

Universidade Federal de Santa Catarina, Brazil

Natalia ka lindur në Brazilia, Brazil. I pëlqen të udhëtojë, për të provuar të gjitha llojet e ushqimit dhe të gjitha tipet e lapsave, stilolapave dhe letrave. I pëlqen të ketë gjithmonë në dorë një CD muzike dhe një libër. Bashkëshorti i dhuron shpesh libra dhe CD muzike a filmash, dhe ata kanë disa fole me zogj në shtëpinë e tyre. Ajo ka jetuar në Brazilia dhe Natal, Brazil, në Paris, Francë dhe në Cambrige, Angli. Tani jeton në Florianopolis dhe jep leksione fizike në Universidade Federal në Santa Catarina. Kërkimi i saj shkencor është mbi astrofizikën dhe galaksitë.