Ka një gabim në shfletuesin tuaj. Ju sugjerojmë ta përditësoni me një version më të ri.

Valentina Luridiana Galati

Valentina Luridiana Galati

Instituto de Astrofísica de Canarias, Spanjë

Astrofizikane dhe përkthyese e lirë.